SUNDT VISIT

ONLINE VEJLEDNING

ENKELTTIME (HOS DIG)

Fra 999 kr. pr. visit

899 kr.

Fra 599 kr. pr. session


Temaaften for dig og dine veninder, familiemedlemmer eller arbejdskollegaer. I bestemmer temaet, jeg sikrer sjov og inspirerende aften


Inkl. smagsprøver, materiale mm.1. samtale: 45 min. individuel livsstilskonsultation over Skype inkl. relevant materiale. 


2. samtale: opfølgningssamtale 


(Ekskl. kostplan)60 min. individuel livsstilskonsultation hjemme

hos dig


 Relevant materiale, inkl. stort opskrifthæfte


(Ekskl. Kostplan)

KICKSTARTEREN

INDIVIDUELT FORLØB

INDIVIDUELT FORLØB

(SUPREME)

1199 kr.

Fra 3299 kr.

Fra 4299 kr.


45 min. individuel

livsstilskonsultation hjemme hos dig


Relevant materiale, inkl. stort opskrifthæfte


Målinger x 2


45 min. opfølgning2 x 60 min. individuel livsstilsvejledning hjemme hos dig


Målsætning, inkl. handleplan


Relevant materiale, inkl. stort opskrifthæfte


Målinger og før-foto 


2 x opfølgning:

Inkl. målinger


Ugentlig status pr. mail


Fri vejledning pr. mail


2 x 45 min. individuel livsstilsvejledning hjemme hos dig


Målsætning, inkl. handleplan


Relevant materiale, inkl. stort opskrifthæfte 


Målinger og før-foto 


1 års opfølgning:

4 x opfølgningssamtaler, inkl. målinger  

(hver 3. Måned)


Efter-foto


Ugentlig-månedlig status pr. mail


Fri vejledning pr. mail


BOOTCAMP

Your choice

5499 kr. pr. deltgerMin. 3 deltagere.

Kan være veninder, familiemedlemmer eller personer der ikke kender hinanden.


8 ugers sundhedsforløb:


8 x fællestræning


4 x livsstilsvejledning/seminar (fælles)


4 x målinger (hver 2. uge)

+ foto (start og slut)Relevant materiale, inkl. stort opskrifthæfte


Medlem af lukket Facebookgruppe


½ års opfølgning (hver 3. måned)


Ugentlig status pr. mail


Fri vejledning på mail


Bootcamp foregår i og omkring

Fyrtårn Tommerup 


Din sunde vej til det søde liv

Kontakt mig endelig, så finder vi sammen frem til et forløb, der passer dig :)


Eksempel:

- Familiesundhed

- Low FODMAP 


*mulighed for personlig udlevering af kostplan efter aftaleProduktbskrivelser:


Sundt visit: Til dig der ønsker sund inspiration til det søde liv samlet i et socialt arrangement med gæster du inviterer. Sundt visit kan åbne op for diskussion, videns- og erfaringsdeling i et afslappet og trygt miljø, hvor alt er tilladt. I bestemmer aftenens sundhedstema og jeg sørger for resten. Varighed: 1-1 ½ time eller efter ønske.


Pris: fra 999,- (v. max. 10 personer)Onlinevejledning: Til dig der er i tidspres, har skiftende arbejdstider eller såmænd bare foretrækker online kommunikation og friheden det medfører. Onlinevejledning kan også være startskuddet for opstart af et forløb, hvor du får fastlagt de ting der bør arbejdes med. Kostplan kan tilkøbes efter ønske til en værdi af 499,-. 


Pris: Fra 899,-Enkelttime i dit hjem: Til dig som for alvor ønsker at bryde med de gamle vaner, og som ikke er bange for at køkkenskabene åbnes og dine kostvaner bliver debatteret. At tage konsultationen i dit hjem, giver de bedste og mest realistiske forudsætninger for at ændre livsstil. Det er samtidig en måde hvorpå du ikke skal tænke på kørsel, pasning af børn osv. Jeg kommer til dig – helt enkelt.


Pris: fra 599,-/sessionKickstarteren: Til dig som for alvor ønsker at bryde med de gamle vaner, og som ikke er bange for at køkkenskabene åbnes og dine kostvaner bliver debatteret. Kickstarten går skridtet videre ift. enkelttimen og indebærer bl.a. 1 opfølgningssamtale. Du får noget konkret med dig som du kan arbejde på. Konsultationen foregår i dit hjem, og giver dig de bedste og mest realistiske forudsætninger for at ændre livsstil. Det er samtidig en måde hvorpå du ikke skal tænke på kørsel, pasning af børn osv. Jeg kommer til dig – helt enkelt.


Pris: fra 1.199,-Individuelt forløb: Til dig som for alvor ønsker at bryde med de gamle vaner, og som ikke er bange for at køkkenskabene åbnes og dine kostvaner bliver debatteret. Til dig der gerne vil have støtte og feedback undervejs på din rejse. Du vil få en specifik tilrettelagt kostplan efter dit energibehov og dine ønsker og præferencer. Forløbet har den kæmpe fordel, at du bliver fulgt over længere tid (typisk 3 -5 måneder). Det indebærer 2 opfølgningssamtaler, ugentlig status og fri vejledning pr. mail. Opfølgningssamtalerne sikrer, at du ikke står alene og vi har tid til at justere ind, hvis kursen ændrer sig undervejs. Under forløbet vil der desuden blive talt om motivation og målsætning. At konsultationerne foregår i dit hjem, giver de bedste og mest realistiske forudsætninger for at ændre livsstil. Det er samtidig en måde hvorpå du ikke skal tænke på kørsel, pasning af børn osv. Jeg kommer til dig – helt enkelt.


Pris: Fra 3.299,-Individuelt forløb, supreme: Til dig som for alvor ønsker at bryde med de gamle vaner, og som ikke er bange for at køkkenskabene åbnes og dine kostvaner bliver debatteret. Til dig der gerne vil have støtte og feedback undervejs på din rejse. Du vil få en specifik tilrettelagt kostplan efter dit energibehov og dine ønsker og præferencer. Forløbet har den kæmpe fordel, at du bliver fulgt over et helt år.  Det indebærer opfølgningssamtale hver 3. måned, ugentlig status (senere længere interval) og fri vejledning pr. mail. Opfølgningssamtalerne sikrer at du ikke står alene og vi har tid til at justere ind, hvis kursen ændrer sig. Under forløbet vil der desuden blive talt om motivation og målsætning. Alle konsultationer foregår hos dig privat. At tage konsultationerne i dit hjem, giver de bedste og mest realistiske forudsætninger for at ændre livsstil. Det er samtidig en måde hvorpå du ikke skal tænke på kørsel, pasning af børn osv. Jeg kommer til dig – helt enkelt


Pris: Fra 4.299,-Sund i Balance – BOOTCAMP: Til dig der motiveres af at arbejde sammen med andre og som ønsker at være en del af et socialt fællesskab, hvor nedture og opture deles.  Din succesrate for at ændre livsstil er højere jo mere støtte og opbakning du får undervejs – det gælder både fra meddeltagere, mig som forløbsansvarlig og ikke mindst venner og familie på hjemmefronten. På en bootcamp er der tid og rum til erfaringsdeling til fællestræning og livsstilsvejledning, og mulighed for at indgå i en lukket Facebookgruppe. Fokus er både på dig som individ, men også på gruppen. Alle deltagere får 1 x livsstilvejledning i eget hjem. Forløbet indebærer ½ års opfølgning (hver 3. måned). 


Pris: 5.499/deltagerPraktisk information: 


Alle priser er inkl. moms.


Der vil være mulighed for at betale det samlede beløb i to til tre rater efter ønske.

Alle forløb faktureres igennem min virksomhed, Sund i Balance med CVR nr. 37378933, og skal betales indenfor den angivede frist. Book dig til din varige ændring her

Sund i Balance v/ Karina Jakobsen

Tlf. 20 47 13 69

CVR-nr. 37378933