Personen bag Sund i Balance:

 

Jeg hedder Karina, er 29 år, bosat i en lille by på Vestfyn, kæreste med J og mor til en skøn datter fra januar 2018. Jeg vil beskrive mig selv som sundhedsrealist, da jeg mener at sundhed er et spørgsmål om en afbalanceret livsstil. I min optik handler balance om, at sund kost, træning og livskvalitet skal gå op i en højere enhed.

 

Det indebærer bl.a. gode sociale relationer, kompetencer til at træffe sunde valg, et godt helbred, en god fysik og et liv der har værdi og indhold.

 

I mit erhverv er min fornemmeste opgave at være din ledsager på din rejse mod en sundere livsstil og et sundere jeg.

 

Gennem et forløb med mig, vil jeg ikke blot vejlede dig, men også give dig redskaber og kompetencer til selv at træffe sunde valg. Jeg vil være med til at give dig et sundt liv i balance. Jeg prioriterer at nå ud til dig og få et indblik i din hverdag og dine sundhedsmæssige problemstillinger. Derfor fungerer jeg som kørende sundhedskonsulent, hvor konsultationerne foregår i dit private hjem.


Følg med på Facebook og Instagram for at få gode råd og motivation til et sundt liv i balance. 

 

Uddannelse:

 

  • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling
  • IBS og Low FODMAP certificeret ved FaKD
  • Kursus i ernæring i relation til fysisk aktivitet (sportsernæring)

 

Nuværende projekter:

  • "Seje Tøzer" i Fin Form
  • "Rigtige mænd" i Fin Form. Læs artiklen fra Fyens Stiftstidende om 6 "Rigtige mænd" der blev 80 år yngre på 10 uger her

 

Tidligere projekter:

  • Projekt "Sund Gaming". Pilotprojekt i Odense Kommune, hvor gaming og sundhed kombineres i et samarbejde mellem skole og foreningsliv

 

 

 

 

Sund i Balance v/ Karina Jakobsen

Tlf. 20 47 13 69

CVR-nr. 37378933