Følg Lars' og Tinas rejse mod en sundere livsstilPå min Facebookside har i kunne følge Lars og Tina - et ualmindeligt sejt par, som nu har fundet den sunde balance og som ikke længere behøver min hjælp. Ja, det er vel et tegn på succes 😅


Med overskriften "Nedtur!!" følger dog en helt anden status 😎


"Selvom vi ikke ses mere, får du en lille status fra os.

Lars' vægt siger 81,2 kg og den pink bluse har ikke længere bule på maven😃


Min vægt siger 79,4 kg, hvilket er mit etapemål +, havde aftalt med mig selv jeg skulle under 80 kg inden 1. december. Mit næste etapemål er 78 kg inden 10. januar, hvor vi tager en uge ned i varmen.

Det går bare s.... godt, stille og roligt, uden at vi egentlig tænker vi er på kur.


 

Så status er: vi er glade, har det godt og vægten går ned.


God weekend."


Mvh Tina og Lars .Lars har samlet set smidt 8,7 kg, som primært er taget fra maveregionen og Tina har opnået et flot resultat på -7,4 kg.

Jeg hæfter mig især ved deres opstilling af delmål undervejs og deres oplevelse af, at de sunde vaner ikke er noget de rigtig tænker over længere. Det er lige præcis sådan det skal være 👏🏼Sund Bootcamp 

"Alene kan vi meget, men sammen kan vi mest"


2 seje kvinder har på 8 uger opnået fantastiske resultater: et samlet vægttab på 18,5 kg og samtidig en reduktion i fedtmasse på 18,6 kg, hvilket vil sige at deres fedtfri masse (FFM) er øget under forløbet. Jeg er pave stolt.


Ja, kurverne taler for sig selv, men det stopper ikke her. Læs deltagernes oplevelse af Sund Bootcamp nedenfor - kort og præcist:


Deltager 1: 

"Det er en skrøne at det er dyrt og besværligt at spise sundt og varieret".


"God ide med madplan, så man kan tænke genvalg til de enkelte grøntsager, evt. spise rester til frokost næste dag".


"Det er af stor betydning at veje sig på Karinas vægt, som fortæller om muskelmasse. Hos mig kunne jeg se, at jeg skulle styrketræne. Dette program udfærdigede Karina - udfra min personlighed".


"Fedt med Madlog, rigtig god støtte især i starten af projektet".


"God ide at Karina kiggede hjem privat - ikke kun for at se om køleskabet var rent! Men for at se hvilken kost køleskabet indeholdt".


"Gode møder, hvor vi er blevet undervist i protein, kulhydrater mm.".


"Sidst men absolut ikke uvæsentligt: Karina får os til at se det bedste i vores sunde livsstil. Altid ros og opbakning"


Deltager 2: 

"Dejligt når vejledning bliver individuelt. En udfordring ikke at gå på kur hvor alt bliver forbudt. Her er Karina god til at man fokuserer på hvordan man normalt lever, men så får sat fokus på hvad der er sundt i ens kost og hvilke ting, der ville være gode at ændre.


Jeg har prøvet et utal af kure og hver gang tabt mig fint, men taget alt på igen, da det var en kur hvor ens hverdag ændres og mange ting blev forbudt. Derfor har jeg denne gang prioritet at jeg spiser og drikker alt, men for mig handlede det om at reducere mængderne.


Jeg har haft fokus på motion, hvilket har krævet meget da jeg normalt dyrker motion. Men Karinas positivitet har hjulpet en til at holde gejsten. God undervisning om kost og hvor meget det betyder hvad kosten indeholder af fedt/protein/kulhydrater. Godt med vejning hver 14 dag. Jeg har ikke været på egen vægt og vil heller ikke gøre det, da jeg så oplever at det er kiloerne som tæller, ligesom tidligere kure.


Forløbet har været præget af smittende gejst og positivitet fra Karinas side og den anden deltager"
 Det her er Louise.


Louise har de seneste knap 3 måneder været i forløb hos mig. På daværende tidspunkt havde Louise trænet i 4 måneder uden at opnå resultater. Det har vi lavet om på. Louise har reduceret sin fedmasse med hele 3,3 kg og øget sin muskelmasse med 1,4 kg. Hun har været igennem en kæmpe udvikling - fysisk og ikke mindst personlig.


Her er hendes ord om forløbet:


"Forløbet har givet mig et indblik i, hvordan min kost skal sammensættes efter mit behov og min træning, og hvordan jeg skal spise før og efter træning, samt hvilke madvarer, der er godt at få i forbindelse med en træningsdag. Dette har været en kæmpe hjælp, og kan se hvordan min krop ændrer sig ved at få de rigtige madvarer.


Ved hjælp af forslag til måltider har det været nemt at sammensætte hverdagen og lave mad på ingen tid, samt været velsmagende selv dagen efter i madpakken.

Før manglede jeg energi og overskud i min hverdag og  havde tendens til at spise usunde ting når jeg kedede mig.


Dette har forløbet  virkelig ændret på. Jeg har masser af overskud til at træne efter lange dage på skolen og har fået indført 5-6 måltider hver dag for at holde mit blodsukker stabilt, hvilket også betyder at jeg slet ikke har trang til slik eller andet usundt.


Har fået gode alternativer til hvordan jeg kan skifte de usunde ting ud med isisbar, frugt, mandler og lignede, og et opskrifthæfte med søde ting, der bare er sunde.

Støtten og opbakning gennem forløbet har virkelig været fantastisk. Der har altid været fokus på de gode ting og havde man en lidt dårlig uge var der altid gode råd til at komme tilbage på sporet igen.


Forløbet har været en kickstart for mig med ændring i kostvaner og fået viden omkring, den kost der er bedst for mig.

Pt. har forløbet varet 3 måneder og har næsten nået en normal fedtprocent, hvilket var mit mål, da jeg begyndte.


Forløbet har givet mig mere blod på tanden og jeg vil fortsætte den gode stil med ændret kost og masser af træning.


Og kan kun anbefale Sund i Balance til andre"


Hilsen Louise

Sund i Balance v/ Karina Jakobsen

Tlf. 20 47 13 69

CVR-nr. 37378933